Kegel8.lt
+370 626 80500
9.00 - 16.00

Collagenius Kolageno terapija LED šviesos veido kaukė

Vertinimas:
Kaina Jums: 349.00
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prekės aprašymas


Trumpas apašymas:

Unikali LED šviesos terapijos paskirtis - įsiskverbiant į giliuosius odos sluoksnius skatinti kolageno gamybą. Kolageno trūkumas atsakingas už odos senėjimą. LED šviesos terapija naudojama ne tik naujų ir įsisenėjusių raukšlių mažinimui, bet ir odos tono, tekstūros ir elastingumo gerinimui.

Raudona šviesa skatina kolageno gamybą taip mažėja raukšlės;
Žalia šviesa ramina įvairius uždegimus, paraudimus, sumažina hiperpigmentaciją, puikiai tinka rožinės mažinimui;
Mėlynos šviesos terapija sumažina ar užkerta kelią aknės bei kito tipo odos pažeidimų atsiradimui.

Aprašymas:

Su šviesos terapijos veiksmingumu šiuo metu negali lygintis joks kremas.

Šiuo metu rinkoje yra be galo daug produktų ir serumų, kurie žada greitus rezultatus norint pagerinti odos išvaizdą, tačiau kremai dažniausiai pasiekia tik pirmuosius pora odos sluoksnių, kuriuose negali būti tokie veiksmingi.

Collagenius Kolageno terapijos LED šviesos kaukė yra priemonė norint minkštesnės, gražesnės tekstūros, mažiau raukšlėtos odos. Prasiskverbdama į giliuosius odos sluoksnius ji suaktyvina ląstelių veiklą ir skatina kolageno gamybą. Taip odos senėjimo problema sprendžiama iš esmės. Kiekviena spalva įsiskverbia į kitus odos sluoksnius, todėl šį terapija naudinga esant daugeliui dermatologinių problemų.

Geriausia tai, kad LED terapija tinka visiems odos tipams, taip pat nepastebėta jokių neigiamų reakcijų. Lyginant su įvairiais kremais - nėra jokios chemijos, vyksta natūralus procesas.

Raukšlių, randų, aknės, rožinės, saulės nudegimų terapija - viskas šioje vienoje kaukėje.

Collagenius naudoja trijų spalvų terapiją: raudonos, žalios ir mėlynos. Kiekviena spalva veikia skirtingai, tad štai trumpas gidas:

Raudona šviesa

Raudonoji šviesa įsiskverbia į 10 mm gylį, kuriame atpalaiduoja daugiau ląstelių energijos ir suaktyvina natūralią kolageno gamybą. Senstant kolageno gamyba ženkliai sumažėja ir artėjant link keturiasdešimties ji gali būti sumažėjusi net 10-20%, būtent dėl to atsiranda raukšlės. Collagenius stabdo šį procesą, skatina kolageno gamybą, todėl oda tvirtėja, stangrėja, raukšlės mažėja, tvarkosi jos tekstūra.

Raudona šviesa taip pat aktyvina limfor tekėjimą, todėl kūnas greičiau atsikrato pažeistų ląstelių. Dėl šios priežasties ir suaktyvėjusios kolageno gamybos pagerėja randų išvaizda.

Bangos ilgis- 625+/-10 nm 

Mėlyna spalva

Mėlynos spalvos poveikis įrodytas moksliškai. Ji veikia antibakteriškai, todėl mažinama aknė ir kitos spuogų būklės. Mėlyna spalva taip pat mažina sebumo ir prakaito išsiskyrimą, todėl sumažėja ir odos riebalingumas. Oda atrodo vientisesnė, geresnės, lygesnės tekstūros. Jei aknė palikusi randelius veide - naudokite ir raudoną šviesą.

Bangos ilgis - 470+/-10 nm

Žalia šviesa

Žalia šviesa turi raminamąjį poveikį odai. Ji sumažina paraudimus, mažina kapiliarų matomumą, nuamina niežėjimą ir deginimo jausmą, kuris ypač dažnai atsiranda sergant rožine. Žalia spalva ženkliai pagerina tokios odos būklę.

Bangos ilgis- 520+/-10nm

Galima kiekvieną spalvą naudoti atskirai norint pasiekti specifinius rezultatus arba galima naudoti visas tris spalvas ir gauti kombinuotus rezultatus. Ypač gerai tokia terapija veikia saulės nudegimai. Spalvų kombinacijos naudojimas padės odai atsinaujinti sveikomis ląstelėmis. Pastebimas raukšlių, pigmentinių dėmių sumažėjimas, mažinama per eilę metų padaryta saulės žala odai.

Net jei nėra specifinių odos problemų - Collagenius puiki priemonė besirūpinančioms savo oda, nes UV terapija turi valomąjį, prevencinį poveikį, todėl galėsite džiaugtis ypatingai gražia oda. Neturint odos problemų ir norint išlaikyti esamą kolageno gamybą užtenka 2 procedūrų per savaitę.

LED šviesų terapija nėra nauja, ji jau daug metų naudojama grožio klinikose. Šiuo metu atsirandančios technologinės inovacijos leidžia ja mėgautis ir namuose.

Norint pamatyti pirmuosius rezutatus per dvi savaites skirkite 15 minučių per dieną!

Collagenius kaukė lengvai naudojama. Ji turi 10 intensyvumo lygių ir laikmatį nuo 5 iki 50 minučių. Pasirenkamas laikas ir šviesų ciklas - konkreti šviesa arba visų trijų šviesų kombinacija. 

Pirmąsias dvi savaites rekomenduojama 15-20 minučių sesijos trukmė pasirinkus reikiamos spalvos šviesą ar jų kombinaciją. Po odos pasikeitimo iki nrimos būklės užtenka 1-2 sesijų per savaitę. Collagenius kaukę labai patogu naudoti, tuo pačiu metu galima skaityti knygą ar žiūrėti TV. Su Collagenius SPA malonumai galimi ir Jūsų namuose!

 


Palikite atsiliepimą