Kegel8.lt
+370 626 80500
9.00 - 16.00

Prekės aprašymas


Kegel8 Super Slim zondas sukurtas tiek moterims, tiek vyrams.

Ultra Slim zondas sukurtas su smailėjančia viršune, kad būtų galima lengvai įdėti. Taip pat, saugumo užtikrinimui yra reguliuojamas apsauginis žiedas. 

Moterims: Šis zondas sukurtas analinei stimuliacijai, tačiau gali būti naudojamas ir vaginalinei treniruotei, nes ratu einantys elektrodai užtikrina stiprią ir visapusišką treniruotę. Jį reikėtų rinktis, jei jaučiate didesnį komfortą naudojant plonesnį zondą. Jei naudojate analinei stimuliacijai, efektyviai galite treniruoti dubens dugno raumenis atsakingus už rektocelę (analinis prolapsas) ir analinio sfikterio raumenis, kurie atsakingi už išmatų ir dujų nelaikymą.

Vyrams: Tai pats populiariausias analinis zondas vyrams. Dėl reguliuojamo zondo aukščio, galite zondą įterpti giliau ir treniruoti raumenis atsakingus už erekcijos nusilpimą ar rektocelę arba sutrumpinadami zondą, galite treniruoti analinio sfikterio raumenis, kurie atsakingi už išmatų ir dujų nelaikymą.

Zondas prie treniruoklio jungiamas laido adapteriu, kuris parduodamas atskirai. Jei jo neturite nuo ankstesnių zondų - prašome įsigyti.

Bendra informacija:

Gamintojas: Kegel8

Ilgis: 115 mm, įterpimo - 65-110 mm.

Skersmuo: 12 mm.

Svoris: 0, 045 

Rekomenduojama zondus keisti, kas 1-3 mėnėsius. Jų susidėvėjimas priklauso nuo srovės intensyvumo, priežiūros, treniruočių intensyvumo. Nerekomenduojama zondo naudoti daugiau nei metus. Zondams suteikiama 14 dienų gamyklinio broko garantija.


Palikite atsiliepimą